tiistai 24. tammikuuta 2012

Tiistai-illan tervehdys

Tänään on ollu aika kiva tiistai. Tiistait on mulle aika pitkiä päiviä: Normaali aamuherätys, eli n. 7 ylös ja kun perhe lähtee 8 aikoihin, niin normaalit kotityöt. Sitte keskipäivällä pari tuntia, jolloin lasten haku koulusta lounaalle, syöminen ja vieminen takas. Sitte puol 5 aikoihin lapset koulusta ja ajaminen E:n go shin do-harjotuksiin, jossa sitte saa onneksi rentoutua V:n kans sillä aikaa, kun E on harjotuksissa. Kotona ollaan n. puol 7 ja sitte vaan paimennan lapset suihkuun ja S yleensä tulee sitten ja hoitelee illallisen. Alkusyksystä varsinkin olin aika poikki aina noiden päivien jälkeen, varsinkin jos en palannu kotiin tossa iltapäivällä lounasajan jälkeen. Nyt nää tiistait on jo helpompia ja oon alkanu tekemään vaan rentoja asioita tuossa iltapäivän vapaa-ajalla. Tänään testasin koulun lähellä olevan pienen kahvilan, jossa istuin n. tunnin päiväkirjan ja teekupin kanssa. :) Illalla S tuli meidän kans samaan aikaan kotiin ja tehtiinkin niin, että mä aloitin illallisen teon kuorimalla vihanneksia ja S suihkutteli lapset. Oli kiva vaihto tälleen vaihteeksi. :)

Ja vähän viime viikonlopusta: Viikonloppu oli tällä kertaa vähän erilainen, olin nimittäin yksin kotona! Eka kerta täällä, kun oon yksin yön. E oli kaveriporukan kans laskettelemassa pitkän viikonlopun ja S lähti lasten kans la-aamuna Luxembourgiin yhdeksi yöksi. Mun lauantai kului eka rauhassa kotona ja sitten alennusmyynneissä kierrellen. Illalla palasin kotiin, otin pyöräni ja kävin vähän pyöräilemässä (ja ostamassa jätskiä ;) ). Sitten söin ja skypetin kotiväen kanssa, jonka jälkeen pulahdin kylpyammeeseen vaahtokylpyyn kynttilöiden valossa. <3 Ihana hemmotteluilta mulla siis. :)

Sunnuntaiaamuna heräsin reippaasti ajoissa, sillä lähdimme latvialaisen M:n kanssa Mulhouseen, kaupunkiin Etelä-Alsacessa. Mulhouse oli ihan kiva ja paikkoittain sieväkin kaupunki ja meillä oli ihan mukavaa. Käveltiin ympäriinsä ja juteltiin, syötiin subway:ssä ( :DD ) ja sitten lopuksi kierreltiin pari museota, kun ne oli ilmaisia. Ja niin, matkalla takaisin asemalle päästiin vielä yhteen kirkkoon. (Kolmas jota me yritettiin, muut oli lukossa.) Tässä kuvia Mulhousesta:


Mulla on muuten yks ongelma nyt. Taitoluistelun em kisat alkaa huomenna (tai karsintojahan on luisteltu jo eilen ja tänään), mutta minä en tiedä mistä voin katsoa noita kisoja!!! Areena ei anna avata lähetyksiään kuin Suomessa ja ISU:n sivulta löytyvä katselukanava ei myöskään antanut avata videoita tässä maassa. Ehkä mä jotain voin nähdä Ranskan televisiosta, mutta se ei kuulemma aina näytä koko taitoluistelua. Täytyy vielä ottaa selvää. MUTTA jos joku nyt tietää jonku kanavan, niin olisin kiitollinen jos hän sen minulle kertoisi!

2 kommenttia:

  1. Eurosport? Näyttää hyvin ainakin mäkihyppyä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä. :) Nyt kyllä on vähän tyhmä olo, koska päätin kuitenkin vielä tarkistaa, että mitä näkyy Ranskan televisiosta ja eurosporttihan näyttää kisat ja voin jopa katsoa niitä omassa huoneessani olevasta televisiosta! :D

    VastaaPoista