perjantai 20. tammikuuta 2012

Japanese evening, Iceberg & speed meeting

Heippa taas! Otsikosta aikalailla näkee mitkä on ollu suurimmat tapahtumat tässä viime päivinä. Lisäksi pitää heti mainita, että täällä oli viikonlopun ja alkuviikon aika huikee sää: Oli kylmä, yöllä ja aamulla pakkasta niin että paikat oli kuurassa ja lisäksi paisto aurinko! Siis taivas oli ihan sininen ja aurinko paistoi ihan koko päivän. Kiva talvi-ilma siis, vaikka ei lunta ookkaan. :)
Mut sitten viikonloppuun. Mulla oli kyllä kiva viikonloppu. :) Lauantaiaamuna heräsin reippaasti ja lähdin liikkeelle jo kymmenen aikaan Elsiä tapaamaan. Oli ihana nähdä taas ja suorittaa yhdessä eräs tärkeä toimenpide, nimittäin äänestäminen! Äänestyspaikka Strasbourgista löytyi helposti ja saatiin äänestettyä. :) Myöhemmin päivällä näin myös latvialaista M:aa ja sekin oli tosi ihanaa. :)


Illalla suuntasin viideksi kotiin, sillä meillä oli sushi-ilta. Eli meille tuli vieraita ja lasten japanilainen pianonsoitonopettaja tuli opettamaan miten tehdään sushia. Mut oli pyydetty kattoon lasten perään, että aikuiset saa keskittyä keittiössä ja kyllä mä niitä vähän kattelin, mutta ei kyllä kauheesti tarvinu vaivautua. Lopuksi oltiin kaikki keittiössä ja sain itekki rullailla yhen sushi-käärön. :)Oli muuten mun eka kerta, kun söin sushia! Hyvää se oli. En rakastanu, mutta tykkäsin. :)
Sunnuntaina päivän päätapahtuma oli E:n kaverisynttärit. Oikee synttäripäivähän oli joulukuussa ja sillon vietettiin illallista sukulaisten kanssa, mutta nää kaverisynntärit pidettiin nyt myöhemmin menemällä Icebergiin luistelemaan!! Iceberg on semmonen jäähallikompleksi, jossa oli ainaki yks ihan kunnon kokoinen kaukalo ja sitte semmonen pienempi rinki, jossa oli jäädisko. :)) Oli huippu paikka ja pääsin itekki oikeesti luistelemaan, kun toin omat luistimet mukanani Suomesta nyt joululomalla. :) Tuonne kyllä vielä meen käymään. Oon tienny siitä paikasta jo kauan, mutta en ollu tähän mennessä vaan saanu aikaseksi mentyä sinne. Lapsetkin tykkäs kaikki loppujen lopuksi hommasta ja ne oli aika innoissaan. :) Kuvia en nyt sieltä laita, koska niissä näkyy liikaa ihmisiä.


Tästä viikosta semmosta, että lasten kans on menny taas paremmin ja muutenki on ollu paremmat fiilikset. :) Tiistai-iltana oli keskustassa Erasmus speed meeting, johon sain mukaani Elsin ja toisen suomalaisen Ainon, jonka viimein tapasin. Oli se ihan hauska juttu ja tapasi kivoja tyyppejä. :) Keskiviikkona sain kuulla, että ton siivoojan tunteja vähennetään, eli helmikuusta lähtien se tulee "enää" 2 kertaa viikossa kolmen sijaan. Mun mielestä se on toisaalta hyvä asia, mutta toivon että se ei sitte aiheuta mulle lisää hommaa...
Mutta nyt jatkan perjantain hommia. Tänään iltapäivällä tapaan hollantilaisen S:n, joka lähtee huomenna kotiin n. 1½ kk etuuajassa.. :( Illalla babysittaan ja sitten onkin jo viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti