lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kevätfiilis eiku kesäfiilis!!


Kevään ensimmäinen kukka täälläpäin, en tiedä nimeä. :)
Joo.. nyt mulla ois kyllä paljon kirjotettavaa tänne... Viime viikon reissusta, sitä edeltäneestä lomaviikosta lasten kans ja missäs se mun lupaama raclette-postaus on? Heh, en tiiä millon mä niitä tänne saan, mutta kerron nyt vähän muista jutuista. :)

Kuluneen viikon oon nyt vaan keskittyny nukkumiseen ja keväästä nauttimiseen. Reissu meni siis hyvin mutta oli myös tosi ihana palata takas tänne Strasbourgin kotiin. :) Olin kuitenkin aika väsynyt rundin jälkeen, niin maanantaina haastoin itseni, että ma, ti, ke ja to -iltoina alan nukkumaan viimeistään kello kymmenen ja tämä haaste toteutui! Sammutin valot joka ilta kymmeneltä. Paljon oon myös viettänyt aikaa ulkona, ilmat on olleet ihan huikeet! Aurinko vaan paistaa ja on tosi lämmin! Maanantaina söin salaattilounasta keskustassa puiston penkillä, tiistaina kävin aamulla juoksemassa ja iltapäivällä istuskelin puistossa, keskiviikkona kävelin itsekseni ja sitte oltiin E:n kans puistossa, eilen torstaina kävin taas juoksemassa (!!) ja iltapäivä oltiin lasten kans takapihalla. Puihin alkaa pikkuhiljaa puskea lehtiä ja takapihan magnolia-puukin alkaa avata nuppujaan, kohta se kukkii!! :)

Orangerien haikaroita, niillä on varmaan soidinmenot meneillään. :D

Rivetoile. Miksei se auringonpaiste näy kuvassa? Oikeesti aurinko paisto täydeltä terältä.

Tänään sää oli paremminkin kesäinen kuin keväinen: auton lämpömittari näytti +23 astetta!!! Ei kyllä takkia tarvinu, kun pitkähihaisellakin oli kuuma. Syötiin lounasta terassilla ja lapset sai poikkeuksellisesti leikkiä takapihalla lounasajan. Ne kuitenki tappeli ihan hulluna eikä sitte ollu niin kiva lounas ku se joskus on... Lounasajan ja lasten kouluunviemisen jälkeen minä suuntasin Rivetoileen "ottamaan aurinkoa" eli oikeestaan ostin ben&jerrys:iä ja sitte tein ranskanläksyjä rattoisasti auringonpaisteessa. Iltapäivällä suunnattiin lasten kans koulusta suoraan Orangrie-puistoon, joka on kyllä ihan tuossa koulumatkan varrella. E sai jätskin ja sitte ne sai kiipeillä kiipeilytelineessä. Kotiin tullessa ne meni vielä leikkimään naapuriin kymmeneksi minuutiksi. Sitte alko operaatio suihkuunmeno, joka V:n kohalla tahtoo aina vähän kestää. Tänään se päätty siihen, että S tuli kotiin ja sano että se suihkuttelee V:n. Ei haitannu! :D Sitte syötiin ja sen jälkeen S lähti ja minä jäin babysittaamaan. Hengailtiin olkkarissa, minä ja E luettiin kirjoja ja V rakensi legoilla. Sitte operaatio nukkumaanmeno ja taas tarvittiin rutkasti kärsivällisyyttä pikkumiehen kanssa, (But waaait, I do just this x18) mutta sain kuitenki molemmat nukkumaan ihan ajallaan ja ne tais nukahtaa alta aikayksikön. Mä oon tässä sit hengaillu pääasiassa koneella. Vanhemmatki tuli jo kotiin ja nyt mäkin voisin suunnata nukkumaan. Toivottavasti nää ilmat jatkuu vielä viikonlopun (etten ainakaan kerkeis blogia kirjottaa^^), nyt on muutenki tosi vaikee kuvitella että täällä joskus sataa, mutta kyllä täällä sataa, on se koettu ja tullaan vielä kokemaankin. Mutta nyt Bonne Week-end et Bonne nuit! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti