maanantai 22. elokuuta 2011

Bonjour! Je m'appelle Elli

Moi kaikki, tutut ja tuntemattomat! Minä oon siis Elli, 19-vuotias tämän kevään ylioppilas, joka lähtee parin viikon päästä Ranskaan au pairiksi. :) Oon aina suunnitellu perustavani blogin sitten kun lähen ulkomaille pitemmäksi aikaa ja tässä tää nyt on. En oo koskaan aikasemmin blogannu, joten tää vaatii nyt vähän harjoittelua. Tykkään kuitenki lukea tosi paljon myös muiden au pair/vaihto-oppilas -blogeja, joten haluan kokeilla tätä myös itse.

Joo-o, eli siis 4.9. ois aika matkustaa Strasbourgiin. Oon tosi innoissani, vihdoinki pääsen maailmalle! Perhe vaikuttaa tosi mukavalta ja ootan innolla myös heidän tapaamistaan. Tottakai myös jännittää aika hulluna, että miten asiat lähtee sujumaan uusien ihmisten kans ja mitä kaikkia yllätyksiä uudessa maassa ja kulttuurissa on edessä.

Matkajärjetelyjä on vielä tekemättä, mutta on niitä jo paljon tehtykki! Passi on uusittu, lento- ja junaliput hankittu, eurooppalainen sairaanhoitokortti saatu ja autokoulun 2-vaihekin suoritettu alta pois. (Jee, enää ei tarvi mennä autokouluun!) Vielä pitäis kuitenki hommata vakuutukset, ostaa uus matkalaukku, että pääsis ylipäätään pakkaamaan ja hankkia tuliaiset perheelle + kaikki muut asiat, joita en oo muistanu tai joista en oo ees tienny. :D

Mutta joo, nyt taidan jatkaa tätä bloggaamisen harjoittelua ja asioiden hoitamista. Kirjoittelen sitten myöhemmin lisää tulevasta perheestäni ja muista jutuista. Tervetuloa mukaan seuraamaan vuottani Euroopan sydämessä!

A bientôt,
Elli

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu, että aloit pitää tätä blogia, Elli! Täytyy vinkata Raisalle ja Miskallekin... Nyt sitten vaan odotellaan, mitä kaikkea hauskaa ja uskomatonta keksit kertoa meille :) Sulla on edessä varmasti ihana vuosi, nauti elämästä!! Merja

    VastaaPoista
  2. Hei kiva tietää, että siellä ollaan innolla lukemassa! Saa nyt nähä kuinka aktiivinen bloggaaja musta tulee... ;)

    VastaaPoista